089 332 7625
гр. Бургас, бул. Христо Ботев 99, ет. 1, офис 1
mantinibs@abv.bg

За Нас

Нашата Компания

МАНТИНИ ООД разполага с богата база- данни от над 1000 оферти за имоти, включваща предложения от целия спектър на пазара - нисък и висок клас градски, ваканционни, хотели, селски имоти, къщи, парцели, търговски обекти.

Нашата Визия

Добрата репутация на марката МАНТИНИ ООД прави компанията предпочитан партньор и консултант при осъществяването на сделки с недвижими имоти. От 2003 година МАНТИНИ ООД предлага печеливш модел на работа с клиенти.

Още за нас...

Компания МАНТИНИ предлага най-големия набор от услуги, които обхващат целия процес на сделката и са изцяло включени в комисионното възнаграждение, а именно:

 • Най-богато портфолио с оферти
 • Ексклузивни предложение от строители
 • Проучване и подбор на предложения, покриващи всички изисквания на търсенето на клиента
 • Солидна и ефективно насочена реклама при предлагане на имот за продажба/отдаване под наем
 • Организация и провеждане на огледи
 • Договаряне на най-изгодни условия
 • Юридическа проверка на документите на Продавача/Наемателя
 • Изготвяне на Предварителен договор за покупко-продажба на недвижим имот/договор за наем

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

 • Изготвяне на документите на Купувача, необходими за сделката: пълномощни, декларации и др.
 • Съдействие при получаване на ипотечен кредит / договаряне на оптимални условия, изготвяне на всички необходими документи и постоянна връзка с Вашия кредитен инспектор
 • Представителство по пълномощие
 • Организация на различни процедури, съпровождащи сделката: дарение, делба, ПУП, и др.
 • Написване и изготвяне на нотариалния акт
 • Съдействие при предаването на имота / изготвяне на опис, приемно-предавателен протокол и др.
 • Съдействие след продажбата / деклариране на ново-придобитият имот в местни данъци и такси – НАП

Всеки един от етапите на сделката с недвижим имот е важен и не трябва да бъде пренебрегнат, защото носи своите правни и фактически последици. За това е нужно сделката да се консултира правилно още в самото начало, да се набележат нейните етапи и да се подготвят компетентно и с внимание към всеки детайл. За това са нужни специфични познания и опит, както значителен разход на време и допълнителни средства.

ОСТАВЕТЕ ТОВА НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ!

Агенция МАНТИНИ осигурява присъствието на брокер по време на всеки един от етапите на сделката!

ПАКЕТЪТ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ, който предлагаме включва всички стъпки по сделката и за тях Клиентът НЕ ДЪЛЖИ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ!

Какво можете да очаквате от нас:

ЕТИЧЕН КОДЕКС НА БРОКЕРА

Компанията дълги години е член на

         

Още Информация

Отзивчивост

Отзивчивост

Бърза реакция. Когато работите с МАНТИНИ, Вие ще имате на разположение Ваш собствен брокер. Нашият колега ще приема работата с висока отговорност и готовност за съдействие по всяко време. Ще се постарае резултатът за Вас да бъде повече от, което сте очаквали.

 

Дискретност

Дискретност

Можете да разчитате на нас! Дискретността е един от най-важните принципи, които следваме в работата си. Нашият опит е натрупан в обслужване на специални персони, преуспели бизнесмени, политици, артисти и хора от шоубизнеса. За нашите елитни клиенти е важно да са по-спокойни, че имат насреща си отговорен партньор.

Пестим вашето време

Пестим вашето време

Ние знаем, че сте зает човек. Нека не Ви откъсваме от Вашата отговорна работа или любимо занимание. Дайте ни задачата, а ние обещаваме да я изпълним без излишни въпроси и срещи.

 

 

 

Познаване на пазара

Познаване на пазара

Нашите експерти следят отблизо пазара на качествени и луксозни имоти, както и цялостното развитие на сектор „Недвижими Имоти“ в България. Наблюдаваме отблизо и тенденциите в държавите, където предлагаме имоти в чужбина. Ето защо от нас можете да очаквате меродавна консултация и обективно мнение независимо дали купувате или продавате. Само ни попитайте!

 

 

 

Най-добрата цена

Най-добрата цена

Покупката на луксозен имот е свързана с плащане на не малка цена. Ние ценим Вашите усилия и наем колкото е важно за Васда инвестирате разумно. Основно задължение на Вашия брокер-консултант е да постигне с преговори най-добрата възможна цена за Вашата покупка. Ако не продавате имот, тогава бъдете сигурни, че ние ще положим необходимите усилия, за да защитим Вашата цена и да осигурим продажба при най-добри ценови условия.

Юредическа защита

Юредическа защита

Сделките с недвижими имоти са сериозно начинание, независимо дали купувате или продавате. Като наш клиент Вие ще ползвате напълно безплатно от услугите на наш опитен адвокат, който ще извърши необходимите проверки, ще подготви всички документи и договори и ще присъства с Вас на изповядването на сделката и плащането на цената. С МАНТИНИ Вашата сделка е напълно защитена юридически.

 

"Специален Клиент"

Веднъж извършили сделка с МАНТИНИ, Вие ще получите Сертификат за „Специален Клиент“, който ще Ви осигури редица преимущества и отстъпки при всички последващи покупки, продажби или наеми с нашата агенция.

Доверете ни се! Дайте ни шанс да работим за вас!