089 332 7625
гр. Бургас, бул. Христо Ботев 99, ет. 1, офис 1
mantinibs@abv.bg

Двустаен апартамент 82,21кв.м.

€56.000

Детайли

Компания ”Мантини” предлага на вниманието Ви,
Двустаен апартамент 82,21кв.м., в новострояща се жилищна сграда пред Акт 16 в ж.к. Славейков, разположена на комуникативно място в гр. Бургас, ж.к. ”Славейков”, в близост до улица ”Янко Комитов” и булевард ”Тракия” в отлично урбанизиран и устроен район с магазини и спортни съоръжения.

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна гредова и е съобразена с планировката на сградата. Предвидени са плътни зони в стените за осигуряване на сградата по отношение на земетръс. Стените са предвидени да бъдат изпълнени от решетъчни тухли с ширина 25см. с топлоизолация положена външно. Частите от сградата разположени под нивото на прилежащия терен ще бъдат изолирани с хидро- и топлоизолация. По общите части на сградата ще бъдат положени трайни, устойчиви настилки. Външните настилки ще бъдат мразоустойчиви. Фасадите ще бъдат покрити с полимерна мазилка. Предвидени са парапети на всички балкони и зони от сградата с височина по-голяма от 1.50м. от прилежащия терен.
* Термо и хидроизолациите, външните и вътрешни мазилки, парапети, всички дограми и общи части ще бъдат изпълнени по последните директиви за енергийна ефективност на ЕС.

Всички обекти се издава в състояние ”На тапа”.

  • ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР: 4934
  • Публикувана на: 08/04/2020
  • Последна актуализация: 08/04/2020
  • Прегледи: 240

Отговор